DISSENY

DESENVOLUPAMENT

POSICIONAMENT

XARXES SOCIALS

ASESORIAS

/

DISSENY WEB

El teu web és la imatge que mostres al món a través d'internet.
Image

Es diu que avui dia qui no està en internet no existeix. Quan una persona busca un producte o una informació, el primer lloc on sol buscar és a internet. Comparant el que troba és com fa la seva primera selecció d'informació. Per això és fonamental que tota entitat o empresa tingui en internet la seva presentació, de manera que pugui ser la forma de contacte amb futurs clients o usuaris.

Presentar la teva entitat o empresa. Donar a conèixer els teus productes o el teu treball. Mitjançant espais específics per mostrar el que fas. Oferint informació regular i actualitzada, que els usuaris comparteixin amb altres usuaris. Captar usuaris per a la pàgina o per als nostres productes i interaccionar amb ells i fidelizarlos.

DESENVOLUPAMENT

El disseny web ha de tenir en compte l'optimització per als dispositius movils.
Image

Ens encarreguem del desenvolupament de la web de la teva empresa. Amb Sugar Web Solutions no hauràs de preocupar-te per res. Totes les pàgines web necessiten una sèrie de cures i actualitzacions per al seu correcte funcionament. Amb el desenvolupament personalitzat realitzarem una sèrie de reunions i visites a la teva oficina.

Els usuaris i motors de cerca prefereixen les pàgines web que tenen un contingut actualitzat de forma regular. Una pàgina web requereix un treball de manteniment i actualització constant del seu contingut, fotos, productes i serveis oferts per l'empresa, canvis en els seus preus o qualsevol altre canvi. Tenim diferents plans que s'adapten a la necessitat de cada negoci.

POSICIONAMENT

Si el seu lloc no aquesta posicionat, no li trobaran en internet.
Image

Treball a mesura. Cada negoci, sector, empresa... és un món. SEO ens permet acomodar-nos a qualsevol situació, analitzar-la i abordar una estratègia de treball efectiva i personalitzada: Semàntica del codi | Gramàtica del contingut| paraula clau | etiquetes.

Gestionem campanyes Google Adwords o S.E.M. i figurar en els resultats d'anuncis patrocinats de Google. Adwords és una eina que facilita Google per figurar en els anuncis patrocinats que figuren en general en la part superior dels resultats orgànics que Google mostra.

XARXES SOCIALS

Analitzem amb tu les teves necessitats i t'aconsellem el que necessitis.
Image

Les Xarxes Socials són un espai amb infinitat de possibilitats, especialment la interacció directa amb els usuaris (existents i potencials). Mitjançant el seu ús podem aconseguir major presència en internet, potenciar la marca de l'entitat, comunicar-nos amb els nostres usuaris.

Per a això és important crear un bon perfil en cadascuna de les xarxes socials. Tenir en compte que "no val" amb crear un perfil, sinó que cal dotar-ho de continguts de forma constant, diferent segons el tipus de xarxa social, en cas contrari pot tornar-se en la nostra contra.

ASESORIAS

La informàtica no ha de ser un problema.
Image

T'ajudem a dissenyar l'estratègia segons sigui la teva necessitat, utilització de programes i eines que augmentin la productivitat i facilitin el treball en l'entitat, ens proposem que siguin una ajuda per a l'entitat i no un inconvenient. Tenim com a objectiu oferir les eines necessàries per facilitar el treball de cada persona, tant a nivell individual com en equip.

Per això oferim un ampli ventall de serveis que ajuden a la utilització de les eines i productes informàtics en les entitats. Això inclou múltiples labors com l'auditoria de les eines que s'utilitzen, l'assessorament en la utilització de serveis i productes estàndard, adaptats a la realitat de cada entitat.

Creem el que necessites!

És un producte personalitzat per a cada client.

Opinions de clients.

Cromatic

Servei atent, personalitzat i professional, recomanable al 100%.

Clara Cuadrado Cromatic.
Di Bella Napoli's

S'encarrega de tots els aspectes, vaig explicar les meves necessitats i van lliurar un producte efectiu. Els meus clients estan encantats amb el resultat.

Juan Hernandez Di Bella Napoli's.
Gimnàs Trim

Adequació als meus horaris per a les reunions, evitant la perduda de temps de la meva jornada laboral

Jordi Pujol Gimnàs Trim.
Anas Car

Tenia una necessitat de facilitar informació dels productes disponibles, solament m'he preocupat de prendre les decisions finals.

Anas Bouhaima Anas Car.
SugarWebSolutions@gmail.com 626 76 14 13